FÖNSTERPUTS LIMHAMN

Vi utför fönsterputs Limhamn!

Boka fönsterputs Limhamn idag. Se ditt pris direkt och boka en tid som passar dig. Med över 10.000 fasta putsningar per år är vi ett företag att lita på när det kommer till fönsterputs Limhamn. Gör som dina grannar, boka fönsterputs Limhamn idag!

 

Se pris och boka direkt

Boka fönsterputs 2024
Sending

Betalning

Betalningen sker endast via faktura med 14 dagars betalningsvillkor. Fakturan skickas efter jobbet är utfört, antingen via e-post, Kivra eller pappersfaktura (+19 kr).

Fönster vi putsar

I priset ingår alla fasadfönster, vill du ha något putsat utöver dessa, ex. uterum eller inglasad balkong, får du pris på plats. Har du speciella fönster som kräver speciella rengöringsmetoder skall vi informeras om detta innan fönsterputsningen påbörjas.

Garanti på utfört arbete

Någonting kan missas.  Men vi garanterar dig utlovat resultat, klagomål prioriteras först och hanteras oftast inom 24 timmar. Hör gärna av dig så fort du kan, då har vi större möjlighet att komma och åtgärda det snabbare. Färgstänk, kalkbeläggning, betongrinningar eller annan extremt hårt sittande smuts ingår ej i den normala fönsterputsningen, detta för att vi inte längre använder rakblad på fönstren (hög risk för repor), kontakta oss för en lösning av dessa problem. Har du fönster med en yta som inte tål fönsterputssåpa (diskmedel) så skall vi informeras om detta innan fönsterputsningen påbörjas, skulle en yta förändras av fönsterputssåpa utan att vi fått informationen så avsäger vi ansvaret från detta. Skulle det uppstå slitage på spörjs och fönsterbleck, hänvisar vi till fönsterleverantörens garanti.

Fönsterputs Limhamn

Fönsterputs Limhamn och i hela västra Skåne från 218 kr per gång utan bindningstid! Med över fasta 10.000 putsningar per år är vi ett företag att lita på när det kommer till fönsterputs Limhamn. När du beställer abonnemang på fönsterputs Limhamn kommer vi till dig varannan månad med ett fast pris per gång. Som abonnemangskund på fönsterputs Limhamn får du ett sms skickat till dig direkt när varje puts är utförd.
fönsterputs Limhamn

FÖNSTERPUTS LIMHAMN OCH FÖNSTERPUTSBOLAGET:

Fönsterputsbolaget startades en solig dag i februari 2014 på Ystadsgatan i Malmö, snabbt därefter öppnade vi ett kontor i Göteborg och blev snabbt det ledande fönsterputsföretaget i regionen när det kommer till utvändig fönsterputs i abonnemangsform. Idag har vi kontor i Limhamn och i Göteborg.