Abonnera på fönsterputs

Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid.

1. Få ditt pris

Fyll i antal fönster och fönstertyp i formuläret och se direkt vad ett abonnemang skulle kosta för dig.

2. Första putsen

Vid första putsen kontrollräknar vi fönstren, skulle priset behöva justeras så informerar vi om det efter första putsen.

3. Klart! 👌

Nu abonnerar du på utvändig fönsterputsning var 8:e vecka. Du får ett sms efter varje utförd puts.

alltid lika glad när ni tvättat mina fönster! det är så snyggt gjort och väldigt prisvärt att till och med en med inte så mycket pengar har råd med denna tjänst! tack för ett fantastiskt jobb!
Marie Abrahamsson
Marie Abrahamsson
2024-02-01
Liam har idag tvättat våra fönster i Marstrand👍👍👏🏻👏🏻👏🏻så bra!
Linnean Olsson
Linnean Olsson
2024-01-11
Vi har anlitat fönsterputsbolaget i flera år. Varje gång är jobbet genomfört med noggrannhet och omsorg att ge det lilla extra till kunden. Vi är mycket nöjda med det sätt som era specialister utför arbetet. Rekommenderar varmt detta företags sätt att utföra vårt abonnemang!
Stephan Philipson
Stephan Philipson
2023-12-09
Jättefina fönster!
Carina Linden
Carina Linden
2023-11-27
Snabbt och effektivt, ser så enkelt ut när man kan sin sak, snyggt och välputsat
Charlotta Bergstrom
Charlotta Bergstrom
2023-11-15
Bra och noggrann genomfört arbete med fönsterputsning hos oss Thomas Lindh
Thomas Lindh
Thomas Lindh
2023-11-08
Ett stort tack för er fina service, bra jobb och fint bemötande. Vi hade missat att beställa och förberett en omfattande fönsterputsning 60st fönster. Efter ett e-mail blev vi kontaktade och en av era fantastiska killar kom.och fixade hela jobbet. Stort tack
CHRISTINA Hellström
CHRISTINA Hellström
2023-11-07
Elizabeth Laursen
Elizabeth Laursen
2023-11-07
Fantastisk fönsterputsare.otroligt resulrat
birgitta svärd
birgitta svärd
2023-11-03

Beställ abonnemang

Automatisk beställning (synligt pris)

Börja med bottenvåningen:

Ast
Bst
Cst

visa fler

Sending
Förmånligt pris    Utvändig puts varannan månad    Du behöver inte vara hemma    SMS-avisering    Ingen binding- eller uppsägningstid    Möjlighet till Grannrabatt    Inga dolda tilläggsavgifter    Rena fönster året om

När putsar vi hos dig?

Med vårt abonnemang putsar vi dina fönster utvändigt var 8:e vecka, du får ett sms direkt när putsen är slutförd. Du blir informerad om när vi putsar hos dig via schemat. Vill du ha insidorna putsade eller en puts inför ett speciellt tillfälle så är det bara höra av er till oss, denna bokning är vid sidan av abonnemanget.

Inget bindande

Vårt abonnemang har varken bindningstid eller uppsägningstid. Vill du säga upp abonnemanget görs det via kundtjänst och abonnemanget avslutat med omedelbar verkan.

Betalning

Betalningen sker endast via faktura med 14 dagars betalningsvillkor. Fakturan skickas efter jobbet är utfört, du väljer antingen via e-post, Kivra (8 kr) eller pappersfaktura (19 kr).

Fönster som putsas

I abonnemanget ingår alla fönster som vi når från våra stegar (ej 3:e våningen). Vi värnar om våra anställdas säkerhet och tar därför inga risker. Liggande takfönster putsas ej. När vi kommer ut första gången kontrollräknas fönstren, skulle det inte stämma med antalet fönster som beställts så informeras du om detta, du informeras även om det är något fönster som ej går att putsa. Har du speciella fönster som kräver speciella rengöringsmetoder skall vi informeras om detta innan fönsterputsningen påbörjas.

Tillägg

Vill du tex. ha ditt uterum putsat under sommaren lägger vi in det som en tilläggstjänst där du bestämmer hur ofta. Insidor bokas vid sidan av abonnemanget och vid bokning tillkommer en avgift på 100 kr. Se till att plocka undan i och runt om fönstren så att fönsterputsaren kan arbeta fritt. Skulle en olycka inträffa pga. att det inte är undanplockat avskriver vi oss allt ansvar.

Grannrabatt

Med Grannrabatten kan du få ner ditt abonnemangspris! Värvar du någon inom vårt verksamhetsområde som abonnemangskund får du 10% avdrag på din faktura så länge personen abonnerar. Värvar du två personer får du 20% rabatt och 3 personer 30%. Rabatten går upp till max 30%.

Nöjd kund-garanti

Någonting kan missas.  Men vi garanterar dig utlovat resultat, klagomål prioriteras först och hanteras oftast inom 24 timmar. Hör gärna av dig så fort du kan via kundtjänst-formuläret för klagomål, då har vi större möjlighet att komma och åtgärda det snabbare. Reklameringstiden är 5 dagar efter utförd puts. Färgstänk, kalkbeläggning, betongrinningar eller annan extremt hårt sittande smuts ingår ej i den normala fönsterputsningen, kontakta oss för en lösning av dessa problem.