Kära abonnemangskund,

Vi på Fönsterputsbolaget tycker att det absolut viktigaste är att leverera vad vi en gång lovat. Vi har haft en del utmaningar de senaste åren och alltför många gånger kommit efter i schemat. Vi ber om ursäkt för detta.

Då vårt största intresse är att ge dig som kund det du förväntar dig och lite till så har vi nu utarbetat en överenskommelse med Sveriges ledande fönsterputs-företag, Eriks Fönsterputs som kommer att hjälpa oss hålla just det vi lovat dig, rena fönster med fungerande struktur och kommunikation.

Vi valde Eriks Fönsterputs då de i vår mening bevisat sig vara det stabilaste fönsterputs-företaget i Södra Sverige med stor kundnöjdhet och utmärkt organisation, vi har inga tvivel på att dem kommer leverera exakt vad vi lovat till dig.

Eriks Fönsterputs är ett renodlat skånskt fönsterputs-företag som grundades 1997 och är pionjärer inom fönsterputs-abonnemang. Eriks Fönsterputs har fått utmärkelser som ”Årets Företagare” och ”Årets Gasell-företag”. De är även ett företag som är aktiva inom välgörenhet och är bidragsgivare till Barncancerfonden.

Deras värdeord är: Professionellt, Enkelt och Personligt.

From. 1 juni kommer alltså Eriks Fönsterputs ta hand om alla Fönsterputsbolagets abonnemangskunder i Södra Skåne. All kommunikation from 1 juni går alltså till Eriks Fönsterputs kundtjänst där dem gladeligen hjälper dig med vilken fråga du än har. Deras hemsida är www.eriksfonsterputs.se

Fönsterputsbolaget finns kvar som företag och vi det går alldeles utmärkt att även kontakta oss om du har några frågor.

Med vänliga hälsningar,

Robert Nilsson

VD, Fönsterputsbolaget Sverige AB